Rådgivning og vejledning til forældre

Det kan være svært at være forælder i dagens samfund, eller ihvertfald at føle, at man gør det godt nok. Der er mange ideer og forestillinger om, hvad man skal leve op til for at være ”den perfekte forælder”.  

Du behøver ikke tænke på at komme ud ad døren

Som forælder i dag er det let at miste troen på sig selv med pres og krav fra alle sider. De fleste forældre i dagens samfund har travlt, og måske synes du derfor, at det kan være en fordel ikke at skulle køre efter psykolog, men i stedet for i ro og mag kan sidde hjemme bag computerskærmen og drøfte dine udfordringer, tanker og følelser omkring dit forældreskab og dit barn/dine børn. 

Yoga og bevidst nærvær er som udgangspunkt ikke i fokus i min rådgivning af dig som forælder, men føler du dig stresset og har svært ved at komme ned i gear, er du naturligvis velkommen til at gøre brug af mine små yogafilm, som alle der har samtaleforløb hos mig, får tilgang til.

Forældrerådgivning kan også foregå over telefonen. Det kan du læse mere om det under Samtaleformer > Forældre-telefonrådgivning.

Interesseret i yoga, psykologiske og eksistentielle temaer?

Abonnér på mit nyhedsbrev, og få tilsendt mine nyeste indlæg hver måned.

Tilmeld nyhedsbrev!