Video som samtaleform

Samtale over nettet, også kaldet onlineterapi eller E-terapi, er en moderne måde at møde sin psykolog på. Der er en lang række fordele ved dette.

Modtag hjælp i trygge og vante rammer

Er du ramt af stress, udbrændthed, angst og/eller depression og ikke har det godt med at forlade dit hjem, er E-terapi en fremragende mulighed. 

Der kan være tidspunkter i livet, hvor du er for sårbar til at have lyst til at sidde fysisk over for en psykolog. Så kan det være rart simpelthen at have mulighed for at slukke for psykologen, hvis det bliver for meget! 

Spar tid og penge

Du slipper for at bruge tid og penge på transport. Og du kan sidde hvor som helst i verden, bare du har en computer eller en tablet. 

Forskning tyder på, at E-terapi er hjælpsomt ift. problemer som lettere og moderate stress- og angsttilstande.

Det betyder også, at der er problematikker, der ikke egner sig til en ikke-fysisk kontakt over nettet. Jeg forbeholder mig derfor retten til at sige nej til dig, hvis jeg vurderer, at din problematik er for alvorlig. Det kan fx være, hvis du har en tung psykiatrisk problematik og/eller er suicidal. 

Det skal være sikkert for dig

Jeg anvender platformen appear.in, som er en internetbaseret platform, der sikrer, at vores samtale ikke risikerer at kunne ses af andre end dig og mig. Det fungerer som Skype, men er mere sikkert og lever op til den nye datalovgivning om sikkerhed ift. personfølsomme oplysninger og til generelle sikkerhedsbestemmelser ved færden i cyperspace. 

Gå direkte til vejledning »

Dansk eller svensk

Jeg tilbyder samtaler på dansk og svensk.

Interesseret i yoga, psykologiske og eksistentielle temaer?

Abonnér på mit nyhedsbrev, og få tilsendt mine nyeste indlæg hver måned.

Tilmeld nyhedsbrev!