Terapi over mail i to uger for kun 850 kr.

Til dig, der har lettere ved eller bare godt kan lide at udtrykke dig på skrift. Og til dig, der måske bare ikke har lyst til at indlede et klassisk samtaleforløb med en psykolog.

Hvad betyder mailterapi?

Mailterapi betyder, at du modtager terapi over mail, og er til dig, der enten godt kan lide at skrive eller har lettere ved at udtrykke dig på skrift og gerne vil gøre det, når der er tid, eller når en bestemt tanke lige dukker op.

En fleksibel form for terapi 

Rammen og formen er meget friere end gængs terapi, hvor du skal huske på, hvad det er, du vil snakke om på et bestemt klokkeslet! I mailterapi kan du sende en mail – kort som lang – når som helst en tanke, ide eller udfordring dukker op.

Det sker ofte, at mine klienter kommer og fortæller, at det faktisk var i går, de havde haft mere brug for samtale, fordi det var der, der opstod noget svært.

Det er en af grundene til, at jeg bestemte mig for at tilbyde mailterapi.

Hvad indebærer mit tilbud helt konkret?

Mit tilbud indebærer, at du i to uger får mulighed for at sende alle de mails til mig, som du ønsker. 

Jeg svarer dig mindst en gang om dagen på hverdage.

Mailterapi indeholder personlige og private oplysninger, og derfor skal vi begge to bruge såkaldt sikker mail. Send mig derfor en kort mail først – uden personfølsomme oplysninger – hvor du bare skriver, at du er interesseret i at modtage mailterapi. Jeg svarer dig og forklarer, hvordan du installerer sikker mail, og hvordan vi fremover kommunikerer via den.

Herefter kan terapien begynde.

Prisen er outstanding!

Prisen er 850 kr. og betales efter vores første mailkontakt – det er samme pris, som jeg tager for én ansigt-til-ansigt-samtale. For samme pris får du altså muligheden for at skrive til mig mig så meget og så ofte, du ønsker i hele to uger.

Og som sagt svarer jeg mindst én gang om dagen på hverdage. 

Send mig en mail på charlotte@yogapsykolgen.dk 

Tænk på at:

Mailterapi ikke egner sig til meget tunge problematikker. Hvis du fx har tanker om at tage dit eget liv eller har en tung psykiatrisk problematik, skal du kontakte din læge og få en henvisning til en psykolog eller psykiater eller kontakte psykiatrisk skadestue.

Jeg forbeholder mig derfor retten til at afvise dig, hvis jeg vurderer, at din problematik er for alvorlig.

Interesseret i yoga, psykologiske og eksistentielle temaer?

Abonnér på mit nyhedsbrev, og få tilsendt mine nyeste indlæg hver måned.

Tilmeld nyhedsbrev!