Forældre-telefonrådgivning til udfordringer omkring dit barn

Få lettere og hurtigere hjælp til udfordringer omkring dit barn/dine børn af psykolog med mange års erfaring med rådgivning af forældre med børn i maven, spædbørn, små børn, skolebørn, teenagebørn og børn/unge, der står på grænsen til voksenlivet.

Jeg har god erfaring med telefonrådgivning af forældre. Inden jeg startede, var jeg skeptisk; kan man godt skabe en relation til et andet menneske over telefonen og tale om det vigtigste i livet: ens barn/børn?

Men det kan man sagtens! Der kan ligefrem være fordele ved det. Ikke mindst tidsmæssige og økonomiske fordele! Det er nemlig både hurtigere og billigere end terapi face to face.

Men det er heller ikke terapi! Det er rådgivning af afgrænsede problematikker og udfordringer. 

Måske handler det om, at du har brug for hjælp med, hvor du skal gå hen og få hjælp, at du behøver perspektiver på dit barns adfærd og udvikling, eller det kan handle om et forholdsvist afgrænset problem, hvor jeg som udefrakommende og professionel kan komme med indspark og perspektiver, som du som forælder ikke selv har lagt mærke til, fordi du – helt naturligt – er følelsesmæssigt involveret i dit barn/dine børn og derfor har ”visse blinde vinkler”. 

Af hensyn til datalovgivningen taler vi via en app, der hedder Signal. Den fungerer som Messenger, men er en såkaldt sikker platform. Ligesom på Messenger kan man også ringe via Signal. Det kræver, at du installerer appen Signal på din mobiltelefon.

OBS: Ønsker du at gøre brug af nedenstående tilbud, kan du IKKE booke tid via onlinebooking-linket øverst på hjemmesiden men skal sende mig en mail på charlotte@yogapsykologen.dk.

Priser

En telefonsamtale på 45 min. koster 350 kr.
Få rabat og køb tre samtaler til 900 kr. – og spar 50 kr. pr. samtale.

Interesseret i yoga, psykologiske og eksistentielle temaer?

Abonnér på mit nyhedsbrev, og få tilsendt mine nyeste indlæg hver måned.

Tilmeld nyhedsbrev!