Priser og vilkår

Den første videosamtale eller den første chatsamtale får du til halv pris (video 425 dk kr, chat 175 dk kr). Hvis du bestemmer dig for at fortsætte, har du mulighed for at købe et klippekort på 5 samtaler og spare 100 kr. pr. samtale. Se priser og vilkår herunder.

Priser for video- og chatsamtaler

Den første samtale og de efterfølgende

Den første samtale får du til halv pris. Her taler/skriver vi os ind på, hvad du ønsker hjælp med, og sammen lægger vi en plan. Det er ydermere en testsamtale, hvor vi tjekker, om teknikken fungerer, og aftaler, hvad vi gør, hvis den skulle drille.

Det er også i denne første samtale, jeg vil vurdere, om onlinekontakten er en god ide for dig. Hvis du efter første samtale beslutter dig for ikke at fortsætte, er den stadigvæk gratis. Det samme gælder, hvis jeg vurderer, at din situation ikke er egnet til terapi online.

Spar penge med klippekort

Det er muligt at købe et klippekort og få rabat. Et klippekort på fem videosamtaler koster 3.200 DKK / 4.500 SVK, hvilket gør, at du sparer omkring 100 kr. pr. samtale.

Et chatklippekort på fem samtaler koster 1.300 DKK / 1.800 SVK, hvilket betyder, at du sparer omkring 90 kr. pr. samtale.

Betaling og afbud

Afbud skal meddeles senest 12 timer inden, ellers forpligter du dig til at betale. Køber du klippekortet på fem samtaler og fortryder, kan du dog ikke få pengene tilbage. Men klippene kan gives videre til en anden.

  • Betaling fra Danmark: MobilePay tlf. 30 26 89 70
  • Betaling fra Sverige: Swhish tel. 070 46 762 46
  • Betaling kan også ske ved overførsel til bankkonto (kontakt mig for nummeret)

Henvisning, sygesikring og sundhedsforsikring

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du ikke kan benytte henvisning fra lægen hos mig.

Sygesikring Danmark giver ikke tilskud til onlinebehandling.

Såfremt du har en sundhedsforsikring, kan du undersøge, om den dækker eller giver tilskud til onlinebehandling.

Autorisationer og faglige medlemskaber

Jeg er autoriseret psykolog i både Danmark og Sverige (i Sverige hedder det legitimeret) og er medlem af Dansk Psykologforening og Svenska Psykologförbundet og er således omfatter af tavshedspligten for psykologer.

Interesseret i yoga, psykologiske og eksistentielle temaer?

Abonnér på mit nyhedsbrev, og få tilsendt mine nyeste indlæg hver anden mandag.

Tilmeld nyhedsbrev!