Decembers citat: Astrid Lindgren om meningen med livet

Lidt i samme boldgade som blogindlægget Det burde være en menneskeret at kede sig er månedens citat, som denne gang er med Astrid Lindgren, alle børns advokat. 

Jeg er vild med hende 😊. Vi tager det lige både på svensk og så min egen danske oversættelse:

”Vad som inte är livets mening vet jag. Att samla pengar och prylar och grejer, att leva ett kändisliv och flina upp sig på damtidningarnas kändissidor, att vara så rädd för ensamhet och tystnad att man aldrig hinner i lugn och ro tänka efter: Vad gör jag med min korta stund på jorden?” - Astrid Lindgren

Og på dansk (min oversættelse):

”Hvad der ikke er livets mening, ved jeg. At samle på penge og ting og sager, at leve et kendisliv og grine stort på damebladenes kendissider, at være så bange for ensomhed og stilhed at man aldrig når at i ro og mag tænke: Hvad skal jeg stille op med min korte stund på jorden?”

Interesseret i yoga, psykologiske og eksistentielle temaer?

Abonnér på mit nyhedsbrev, og få tilsendt mine nyeste indlæg hver måned.

Tilmeld nyhedsbrev